Tästä se taas lähtee!

20.10.2016 07:28

umbraco lokakuu 2016

Blogin kirjoittaminen on ollut vähän vaiheessa, jäähyllä, pysähdyksissä. Toisaalta ei ole ollut mitään älyttömästi kerrottavaa, ja toisaalta taas ei ole ollut oikein aikaa pysähtyä miettimään koko asiaa sen enempää. Jos vaikka ryhdistyisi sen verran että saisi vaikka kerran parissa viikossa kerrottua kuulumisia yms. Siitä se sitten menee.

Tällä hetkellä menee vaihteeksi aika lujaa, toki sen verran olen vauhtia hidastanut että nyt en ole väkisin vääntänyt vielä kaiken lisäksi vielä yömyöhään tai aamulla ajoissa koodia. Semmostakin on oikeasti käynyt. Olen nyt tykästynyt tähän Umbracoon, ja olenkin nyt rekisteröitynyt Umbraco partneri, eli jos haluat verkkopalveluita tai sisällönhallintaa sen avulla, kannattaa ainakin konsultoida. Tässä oppii koko ajan lisää. 

Uusi blogi, uudet jumppahullu.fi -sivut ja muutama muu saitti on sen kanssa tehty, ja en voi sanoa mitään muuta kuin että "tykkään".

Vanhentuneen näköiseksi ihmiset sanovat, ja ihan tottahan se on, ei me tässä ainakaan nuorruta :D Joten sillä mennään mitä saadaan! Eteenpäin, ja sitä rataa. Talvi alkaa kolkuttamaan ovea pikku hiljaa, ja minä tykkään!

Pärjäilkäähän te, minä juon aamusmuutsin ja menen suihkuun että pääsen joskus töihin asti!